Co-Founders


Charlie Trebus


Ondertussen 6 jaar al toegewijd aan de connectie tussen mind, body & soul. Verschillende lezingen en seminars omtrent persoonlijke ontwikkeling gegeven. Een gepassioneerde ijsman en co-creator van het bedrijf BioHackers. Met een ver uitgestrekt netwerk met aspirante contacten, zal hij zich bezig houden met zakelijke kant, communicatie B2B - B2C en de financiële aspecten van het bedrijf.


Dylan Bloomer


Een passievolle en innovatieve product ontwikkelaar met een focus op technologie om het menselijk lichaam optimaal in werking te stellen. Dit neemt hij ook mee in zijn sport, waar hij ambities heeft in het hoogst haalbare op vlak van martial arts. Zo neemt hij de essentie van BioHackers mee in zijn MMA-carrière. Als CEO van het bedrijf overziet hij de productie, marketing, operationele werkzaamheden en overziet de supply chain van magazijn tot consument.


Alexander Neve


Een enorm gedreven persoon met een sterk karakter dat durft de grenzen op te zoeken en staat ook open voor nieuwe dagelijkse uitdagingen. Terwijl hij nog relatief nieuw is met koude therapie, schrikt hem dat zeker niet af! Hij zal verantwoordelijk zijn voor de commerciële strategie en de ontwikkeling van BioHackers. Ook zal hij zich bezig houden met de communicatie tussen ontwerpers/distributeurs, leveranciers, enz.Onze missie:

Als bedrijf willen we de brug vormen tussen de gekende therapie in de topatleten wereld, naar de meer commerciële / consumenten wereld.  

We hebben gerealiseerd dat opzettelijke blootstelling aan de koude (delibirate cold exposure) zo veel voordelen kan hebben voor iedereen, en niet alleen de topatleten. Onze missie is om dit de wereld in de spreiden en alle voordelen meer aan de man te brengen. Vandaag de dag, zijn we er samen over eens hoe belangrijk algemene gezondheid is en dat we ons ZELF er tegen moeten bewapenen.


Wat maakt ons uniek?


Onze dienst komt voornamelijk door de erkenning dat veel topsporters predikten over de voordelen van opzettelijke blootstelling van de koude.

Het helpt met de de herstel na een intensieve work-out en verbeterd prestaties. Hand in hand gaan de vele studies dat kei hard bewezen worden door de originele ijsman Wim Hof. Zijn uitgebreide onderzoeken en uitkomsten krijgen dagelijks meer en meer tractie wereldwijd. 

Hij heeft bewezen dat door opzettelijke blootstelling aan de koude, je kan verbeteren op talloze factoren. Voornamelijk, je immuunsysteem, cardiovasculaire systeem, vetverbranding, slaapkwaliteit, stemmingsverbeteraar en nog vele meer. Ook is er bewezen dat de ´sweet spot` tussen de 0.5-2°C ligt, dit verhoogd de natuurlijke toename van dopamine bijvoorbeeld met 550% ten op zichtte van de 150% van een koude douche.

Door slechts 1 minuut per dag, kan je verbeteren in zowel je mentale, fysieke en spirituele gezondheid. Maar niet getreurd, we zullen BioHackers niet zijn als we een stapje verder gingen. We zijn met een uniek concept gekomen waar je koude therapie kan combineren met de al meer gekende infrarood therapie. Een apart geïntegreerde infrarood plaat waar je op kan zitten, om voor of na je ijsbad op te warmen.