IJsbad en Infra-rood therapie FAQ's

Wat is de ideale temperatuur voor een ijsbad?

Onze ijsbaden kan je manueel instellen, specifiek naar jouw voorkeur, van 0,5 graden celcius tot 12 graden celcius. Voor beginners raden we een dagelijkse afbouw van 0,5 graden met een starttemperatuur van minimaal 5 graden celcius. Naar mate de temperatuur omlaag gaat, verhoogd de aanmaak van onderandere dopamine en adrenaline exponentieel!. 

Wanneer kan je best het infra-rood paneel gebruiken?

Er is geen vaste regelgeving, door de full-spectrum straling in het Infra)rood zowel geschikt voor het opwarmen vooraf als het heropwarmen eens je uit het bad komt. Het kan de barriere tot toetreding ook verkleinen, zo kan je dan steeds de koude en het hete platform afwissellen voor extra resultaat.

Hoe lang kan ik erin blijven?

De voordelen op vlak van gezondheid starten al vanaf de eerste 30 seconden. We raden je toch aan om de twee minuten te halen, aangezien dit het punt is waar mensen over het algemeen beginnen te bibberen en dus ook de bruine vetcelproductie aanzienlijk zal stijgen.

Hoe vaak kan ik erin gaan?

Consistent zijn is de sleutel tot het succes, tracht de frequentie geleidelijk aan omhoog te werken, dagelijks is het doel, meer dan 1 keer per dag is nog beter!

Welke infra-rood stralen genereerd het paneel?

Het meerendeel van de straling zijn middel-lange IR stralen, gepaard met een gezonde dosis korte en lange golflengte stralen.